Eläimet osana työskentelyä


Sauma tuo ratkaisukeskeiseen terapiatyöskentelyyn tueksesi myös eläimet. Eläinten kanssa toimiminen edistää hyvinvointia, antaa uudenlaisia virikkeitä, rauhoittaa mieltä ja siten madaltaa stressiä ja parantaa elämänlaatua. Monesti pelkkä eläimen läsnäolo rentouttaa ja eläimen kosketus ja läheisyys tuovat lohtua ja tukea vaikeiden asioiden äärellä. Eläimet helpottavat osaltaan myös kommunikaatiota, sillä oikeiden sanojen puuttuminen ei haittaa, kun vuorovaikutus tapahtuu ruumiinkielellä, joka on sanallista vuorovaikutusta aidompaa ja suorempaa.

Eläinten kanssa työskentely sopii kaikille eläimistä kiinnostuneille.


Sauman kanssa rinnallasi kulkevat suomenlapinkoira Vala sekä eestinponi Teeba. 

Eläimet työskentelevät vain ollessaan terveitä.

Asiakkailla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

  

Vala on 2019 syntynyt suomenlapinkoiranarttu. Vala on luonteeltaan todella kiltti (mutta helposti innostuva!) ja erittäin ihmisrakas. Rodunomaisesti Valalla on kova ja kimeä haukku, mitä ei kuitenkaan tarvitse pelätä.

Valan kanssa on toistaiseksi mahdollista toteuttaa lenkkiterapiaa sekä lyhytterapian kotikäyntejä asiakkaan luona. Käynnit ovat kestoltaan 60min.


Teeba on 2010 syntynyt eestinponitamma. Teeba on todella kiltti, sosiaalinen ja vuorovaikutteinen poni. 

Teeban kanssa on mahdollista puuhailla maasta käsin eli harjailla ja talutella terapiatyöskentelyn lomassa. Teeballa ei voi ratsastaa.  

Teeba asuu Kellokoskella yksityistallilla. Käynnit ovat kestoltaan 60min. Matkakulut lisätään käyntihintaan.